<P align=center><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080>اخى فى الله<BR><BR></FONT><U><B><FONT color=red>كيف تسحر زوجتك بثلاث طرق سهله</B></U></FONT></FONT></FONT><BR><BR><BR><BR><BR><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080>من السهل انك تخلي زوجتك تنسحر بيك او بالمعنا الصحيح تذوب فيك </FONT></FONT></FONT></P><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080>
<P align=center><BR>كثير من الشباب يلاقون صعوبة في جعل زوجاتهم يعيشون حياه</P>
<P align=center> </P>
<P align=center> وردية او خلينا انقول حيات روميو وجولييت لكن احب اقولك </P>
<P align=center> </P>
<P align=center>اخى مافي اسهل من هذا ولكن باتباع الثلاثه طرق التاليه:<BR><BR></FONT><B><FONT color=red>اولا:</B></FONT></FONT></FONT><BR><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080>حسس زوجتك انها اهم شي بحياتك وانها كل شي ممكن انك </FONT></FONT></FONT></P>
<P align=center><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080></FONT></FONT></FONT> </P>
<P align=center><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080>تشوفه بالكون وبنفس الوقت لا تحسسها انك بدونها بتموت لان</FONT></FONT></FONT></P>
<P align=center><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080></FONT></FONT></FONT> </P>
<P align=center><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080> اللى بزيد عن حده ينقلب لضده</FONT></FONT></FONT></P><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080>
<P align=center><BR></FONT><B><FONT color=red>ثانيا:</FONT></B></P><STRONG><FONT color=#ff0000></FONT></STRONG>
<P align=center><BR></FONT></FONT><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080>حاول تدرس شخصيتها كيف يعني؟ هذا سؤال حلو انك تحاول</FONT></FONT></FONT></P>
<P align=center><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080> </FONT></FONT></FONT></P>
<P align=center><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080>تعرف هي بتحب ايه؟ وتكره ايه؟ خاصه بالحياه الجنسية </FONT></FONT></FONT></P><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080>
<P align=center><BR>في كثير من الشباب يحسبون ان الحياه كلها جنس غلط اكيد اكبر</P>
<P align=center> </P>
<P align=center> غلط لان اكيد بيصير نوع من الملل </P>
<P align=center><BR>لا تعيش زوجتك بحياه روتينية يعني دائمافى البيت بيت اكل جنس</P>
<P align=center> </P>
<P align=center> نوم اكبر غلط يااخى</P>
<P align=center><BR>عيشها بعالم وردي</P>
<P align=center><BR>كيف ؟</P>
<P align=center><BR>حاول تخصصلها يوم للنزه ويوم للسهره ويوم للنوم ويوم للاهل</P>
<P align=center> </P>
<P align=center> ويوم للنوم حاول ان تغير حياتك لا تعيش بجو روتيني صدقني </P>
<P align=center> </P>
<P align=center>بتحس بالفرق.</P>
<P align=center><BR></FONT><B><FONT color=red>ثالثا:</FONT></B></P><STRONG><FONT color=#ff0000></FONT></STRONG>
<P align=center><BR></FONT></FONT><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080>واهمهم صاحب زوجتك اعتبرها الجيرل فريند بتاعتك حاول انك</FONT></FONT></FONT></P>
<P align=center><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080> تفاجئها دايما بالهدايا والورود بالكلمات الحلوه واللعب والضحك</FONT></FONT></FONT></P>
<P align=center><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080> حاول تقنع نفسك انها صديقتك ولازم انك دايما ترضيها يعني مش </FONT></FONT></FONT></P>
<P align=center><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080>لازم لانها زوجتك مفروض عليها انها تنام معك وتطبخلك وبس لا</FONT></FONT></FONT></P>
<P align=center><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080> غلط حسسها دايما انك فارسها الي بيحميها والي بيكرس حياته </FONT></FONT></FONT></P>
<P align=center><FONT size=5><FONT face="Arial Black"><FONT color=#000080>بس ليسعدها بس حذاري من الافراط بالدلع <BR><BR><BR></FONT><FONT color=red><B>ودمتم جميعا بكل خير</B></FONT></FONT></FONT><FONT face="MS Sans Serif"> </FONT></P>